artikel

Årsmöte 2018

Sävsjövänstern höll årsmöte i ABF lokalen tisdagen 13 februari. Efter godkännande av verksamhetsberättelsen och verksamhetsplanen för 2018, omvaldes Kristina Jönsson till ordförande, Stefan Furst efterträder Peter Funke som vice ordförande och Björn Jönsson omvlades till kassör/sekreterare. Frida Lindemann valdes in i styrelsen och har ansvar för hemsida och sociala medier. Revisor Oskar Jönsson omvaldes också.
Mötet föreslog även följande namn till valet i Sävsjö kommun:
1.Stefan Furst, metallarbetare
2. Kristina Jönsson, förskolepedagog
3. Björn Jönsson, avtalspensionär
4. Frida Lindemann, behandlingspedagog
 
Mötet hade besök av partiets distriktsombudsman Jan Å Johansson, som berättade och kåserade över de nästan 20 år han har varit anställd i EU-parlamentet. Natuligtvis var även kommande val till riksdag – region – och kommun uppe för att hitta lämpliga strategier, vilka inte avslöjas till pressen i dagsläget. Det kommer ävet ett val 2019 till EU parlamentet, vilket inte är utan betydelse, nu när Storbrittanien begärt utträde (Brexit). Det kanske är tid att lämna skutan och se efter andra allianser? menar Jan Å Johansson som är ganska kritisk över det han upplevt i Bryssel och Strasbourg.
 
Alla är dock överens om att valrörelsen 2018 kommer att bli en rysare!

Kopiera länk